Skip to main content

Η Άρτεμις Σπανού κάνει ποδαρικό στην οκτάδα του Eurocup women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει:

To Eurocup women που λόγω πολλών κρουσμάτων διεξάγεται μετ εμποδίων, με την FIBA να υποχρεώνεται να ορίζει αγώνες ακόμα και Σαββατοκύριακο, σήμερα ολοκληρώνει στην Ουκρανία την φάση των 16 !!!

Χθες και προχθές όρισε τους δύο προτελευταίους αγώνες του round 16 στην Γαλλία με αντιπάλους την Βιλνεβντασκ και την Λιούμπλιν να εναλλάσσονται σαν γηπεδούχοι στο ίδιο γήπεδο. 

Η Πολωνική ομάδα έκανε την έκπληξη καθώς ηττήθηκε στο πρώτο ματς 73-83 όμως θριάμβευσε στο δεύτερο νικώντας 85-59 παίρνοντας το εισιτήριο για την οκτάδα της διοργάνωσης. 

Πρεμιέρα σήμερα πάντα κορονοιού επιτρέποντος, αφού εκτός το ματς του Ολυμπιακού με την Μπουρζ αναβλήθηκαν άλλα δύο, και η Άρτεμις Σπανού με την Πολκοβίτσε κάνουν εγκαίνια στην...πολύπαθη φάση των 8 του Eurocup women. 

Στις 8μμ (ζωντανά στο κανάλι τής FIBA στο YouTube ) υποδέχεται στην έδρα της την πολύ δυνατή Βαλένθια στον πρώτο αγώνα. 

Θυμίζουμε ότι η Ισπανική ομάδα ήταν όπως και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο προκριματικό όμιλο της Ιταλίας για το ένα εισιτήριο της Ευρωλιγκας, το οποίο τελικά πήρε η Σκίο των δικών μας κόουτς. 

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στην διεθνή μας φόργουορντ καθώς θα βρει αντιπάλους υψηλού επιπέδου παίκτριες και η Πολκοβίτσε θα έχει δύσκολο έργο στην προσπάθειά της να περάσει στην τελική τετράδα των προημιτελικών. 

Χθες είχαμε την παρουσία των δύο Ελληνίδων διεθνών οι οποίες αγωνίζονται στην Ευρωλιγκα που έχει και αυτή πολλές αναβολές. 

Ας δούμε λοιπόν τί έκαναν. 

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά δύο ώρες καθώς η αποστολή της Γκτινια έμεινε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ 24 ώρες λόγω κακοκαιρίας στην Κωνσταντινούπολη. Η πολωνική ομάδα πήγε κατευθείαν στο γήπεδο μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο!!!