Skip to main content

Ήττα η Σπανού στον πρώτο αγώνα των οκτώ του Eurocup women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει:

Ένας μόνο αγώνας διεξήχθη στην φάση των οκτώ του Eurocup women αφού οι υπόλοιποι τρεις μεταξύ αυτών και το Ολυμπιακός-Μπουρζ, αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες, πιθανόν κάποιος με τούς δύο αγώνες στην έδρα της μιας ομάδας.

Η Άρτεμις Σπανού με την Πολκοβιτσε εγκαινίασαν το round 8 τής διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας όπως γράψαμε και χθες, στην Πολωνία την πολύ καλή  Ισπανική Βαλένθια από την οποία ηττήθηκαν 77-85.

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όμως η ομάδα του σχεδόν... μόνιμου κοουτς στον πάγκο των φιλοξενούμενων Ρούμπεν Μπούργκος επέβαλε τον ρυθμό της και χωρίς να χάσει ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ, έφτασε στην τελική επικράτηση.

Η διεθνής μας φόργουορντ, βασικό στέλεχος όπως πάντα της ομάδας, αγωνίστηκε 33 λεπτά και σημείωσε 6π.

Τώρα όλα θα παιχτούν στην Βαλένθια στις 

2 Φεβρουαρίου, όμως το μυαλό όλων στο Πολκοβιτσε πρώτα είναι στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Πολωνίας το Σαββατοκύριακο όπου πιθανότατα θα έχουμε ... ελληνική μονομαχία στον τελικό .

Η Γκτινια της Πηνελόπης Παυλοπούλου κόντρα στην Πολκοβιτσε και την Άρτεμη Σπανού αφού και οι δύο έχουν περάσει λόγω θέσης( πρώτη, δεύτερη στην βαθμολογία τού πρωταθλήματος) στα ημιτελικά και περιμένουν τούς αντιπάλους!.