Skip to main content

Χανιά: Κατέθεσαν ένσταση για το παιχνίδι με ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εντός έδρας τα Χανιά με 83-72 για την δέκατη αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με την ομάδα από την Κρήτη να καταθέτει ένσταση για το παιχνίδι.

Αναλυτικά: 

Πρώτον: Έχει καταττεθεί ένσταση από την ομάδα μπάσκετ του ΟΑΧ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την αναίτια αποβολή της αθλήτριας της ομάδας μας, Μόργκαν Πούλινς, η οποία αποβλήθηκε με πέμπτο φάουλ, ενώ ήταν χρεωμένη με λιγότερα στον φωτεινό πίνακα. Το λάθος το παραδέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο κομισάριος, όσο και οι διαιτητές και μάλιστα τονίστηκε ότι θα το αναφέρουν με γραπτή τους έκθεση. Σημειώνεται ακόμα ότι σε επίπεδο Α1 Εθνικής κατηγορίας υποχρεούται η γραμματεία να αποτελείται από 5 άτομα, ενώ ήταν 4 και ο κομισάριος εκτελούσε χρέη ως το 50 άττομο!

2ον: Για την Άντζελα Ροντρίγκεζ να γνωρίζετε ότι αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια στην Πυλαία, κάτι που συνέβη για προλήπτικούς λόγους, προκειμένου να διαφυλαχτεί εν όψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη (2/2), με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.