Skip to main content

Ολυμπιακός – Με Δάφνη Αγ. Δημητρίου για το απόλυτο

Επιστροφή στην δράση μετά από δύο εβδομάδες για τον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να υποδέχονται την Δάφνη Αγίου Δημητρίου (19/2, 15:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά, να διατηρήσει το απόλυτο της στο πρωτάθλημα αλλά παράλληλα να… ανεβάσει στροφές και ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της 23/2 απέναντι στην Μπουρζ, για το Eurocup women.

«Το ματς αυτό είναι το τελευταίο μας πριν από τον προημιτελικό αγώνα με την Μπουρζ, για την Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε ξανά ρυθμό και να έχουμε καλύτερη ροή αγώνα από το τελευταίο μας παιχνίδι», υποστήριξε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολοπούλου πρόσθεσε:

«Επιτέλους, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, μπαίνουμε στο γήπεδο! Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα μας με την Δάφνη αρκετά σοβαρά και να βγάλουμε πράγματα μέσα στο παρκέ, καθώς είναι ένα παιχνίδι πριν από μια βδομάδα… φωτιά για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά, ακολουθώντας το προπονητικό πλάνο και να δοκιμάσουμε και αυτά που έχουμε δουλέψει ενόψει σημαντικών αγώνων».