Skip to main content

Σκίο και Τζιρόνα για το τελευταίο εισιτήριο των προημιτελικών της Euroleague women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει:

Η Σκίο του Τζώρτζη και του Πέτρου ή η Ισπανική Τζιρονα θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση της Euroleague women;

Η Αβενίδα της Μαριέλας Φασούλα και οι Εκατερίνεμπουργκ, Πράγα, Ντυναμο Κούρσκ, Σοπρον, Φενέρμπαχτσε, BLMA είναι οι επτά ομάδες των προημιτελικών ενώ απομένει μια θέση.

Η Σκίο έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της και περιμένει το τελευταίο ματς την Τετάρτη το βράδυ στην Ισπανία ανάμεσα στην Τζιρονα και την Γαλλική Λαντ.

Αν νικήσει η γηπεδούχος παίρνει αυτή το τελευταίο εισιτήριο, κατακτά την τέταρτη θέση και πέφτει όμως πάνω στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εκατερινεμπουργκ !

Αν χάσει πάει η Σκίο στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης σαν τρίτη και αποφεύγει το θηρίο.

Εδώ είναι το θέμα...

Αν η Τζιρονα επιλέξει να μην πάει πάνω στην ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης...και χάσει οπότε να τερματίσει πέμπτη ώστε μεταφερθεί στα προημιτελικά του Eurocup women όπου έχει πιθανότητες και να κατακτήσει τον τίτλο.

Σε περίπτωση νίκης της όπως γίνεται αντιληπτό στο Eurocup θα πάει η Σκίο.

Η Λαντ είναι ήδη στο Eurocup και είναι αδιάφορη στο παιχνίδι που κλείνει τους αγώνες του ομίλου.

Η Γκτινια της Πηνελόπης Παυλοπούλου δεν είναι στις έξι πρώτες του ομίλου της στην Ευρωλίγκα, οπότε εδώ σταματά για φέτος η ευρωπαϊκή πορεία και η προσοχή της ομάδας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα Πολωνίας.