Skip to main content

Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας δεν κατάφερε να φύγει από το Κίεβο

Οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία συνεχίζονται, με τον Μαυροβούνιο προπονητή της Εθνικής Ουκρανίας και της Μπουντιβέλνικ, Σέρντζαν Ραντούλοβιτς να μην καταφέρνει να φύγει από την πρωτεύουσα της χώρας της Ανατολικής Ευρώπης, Κίεβο.

Ο κόουτς Σέρντζαν Ραντούλοβιτς δήλωσε ότι: «Βγήκαμε 50 χιλιόμετρα από το Κίεβο και όταν έπρεπε να ενωθούμε στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο Λβιβ, που στην πραγματικότητα ονομάζεται διαδρομή Ζίτομιρ, Ουκρανοί στρατιώτες μας προειδοποίησαν ότι επρόκειτο να γκρεμίσουν αυτοκινητόδρομους και γέφυρες.

Και τότε συμβαίνει το περιστατικό με το τανκ. Ήταν μπροστά μου, οπότε έπρεπε να ανέβω πάνω από το κράσπεδο για να περάσω στην άλλη πλευρά της λεωφόρου».

Ο κόουτς Σέρντζαν Ραντούλοβιτς συνέχισε λέγοντας ότι: «Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ δύσκολη, ακούστηκαν εκρήξεις απ' όλες τις πλευρές. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το προσωπικό της πρεσβείας μας, μιλήσαμε και με τον πρέσβη», ενώ υπογράμμισε ότι τώρα βρίσκεται σε ένα σχολείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε καταφύγιο και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει, ενώ μετανιώνει που δεν είχε αποχωρήσει νωρίτερα.