Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Θα τα δώσουμε όλα»

Στην Γαλλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, για το παιχνίδι με την Μπουρζ (2/3, 21:00), στην ρεβάνς του 60-73 του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ, για την φάση των "8" του Eurocup women.

Το έργο της ομάδας του Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολο, μετά την εξέλιξη του προ μίας εβδομάδας αγώνα, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς, όμως, να τονίζει πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για ακόμα μία υπέρβαση.

«Αναλύσαμε το πρώτο ματς που παίξαμε με την Μπουρζ και πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στην επίθεση. Κάναμε πολλές ανατροπές στο πρώτο ματς και ο κύριος στόχος μας είναι να τελειώνουμε κάθε επίθεση με σουτ. Έχουμε την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό το παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ από την πλευρά της, η Κριστίν Βίτολα πρόσθεσε:

 «Μετά το πρώτο παιχνίδι, αναλύσαμε τι συνέβη και προχωράμε. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να κοιτάμε το παρελθόν και να σκεφτόμαστε τι συνέβη στον πρώτο αγώνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γυρίσουμε σελίδα και να παίξουμε καλύτερα. Οπότε, αύριο είναι η ευκαιρία μας να τα πάμε καλύτερα, να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, για να φύγουμε με τη νίκη. Η πειθαρχία, η συγκέντρωση και η καρδιά θα είναι το κλειδί».