Skip to main content

Αλεξανδρή: «Δυστυχώς η ευρωπαϊκή μας πορεία τελείωσε, πλέον η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, μετά το φινάλε των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο Eurocup Women, με την ομάδα του Πειραιά να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (5/3, 16:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

 «Μετά το παιχνίδι της Ευρώπης και το ταξίδι που είχαμε, πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε δύο παιχνίδια με μεγάλη ένταση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το ρόστερ του αντιπάλου έχει αλλάξει, οπότε το στυλ παιχνιδιού θα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια», ήταν το σχόλιο του Μάρτινς Ζίμπαρτς, στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», ενώ από την πλευρά της η Διονυσία Αλεξανδρή πρόσθεσε:

«Είχαμε μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό που, δυστυχώς, τελείωσε. Όλη μας η προσοχή τώρα είναι στο πρωτάθλημα και στους στόχους μας στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα και καλούμαστε, όπως σε κάθε ματς, να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο του προπονητή μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».