Skip to main content

Δεσποτάκης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τα Χανιά»

Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, με τον Μάριο Δεσποτάκη να δηλώνει πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί για τον ημιτελικό με τον ΟΑ Χανίων.

«Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Είναι μια γιορτή του μπάσκετ, ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο κι ο κόσμος να χαρεί το θέαμα. Ελπίζουμε να γίνουν καλά παιχνίδια, τόσο στους ημιτελικούς, όσο και στον τελικό. Εμείς ερχόμαστε με απουσίες λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε παίξει με τα Χανιά άλλες δύο φορές φέτος και κρίθηκαν τα ματς αυτά στις λεπτομέρειες. Η ομάδα των Χανίων είναι πολύ καλή και έχουμε προετοιμαστεί για να την αντιμετωπίσουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ελευθερίας, ενώ η αρχηγός της ομάδας του Μοσχάτου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη τόνισε:

«Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα να παίρνει μέρος σε έναν τέτοιο θεσμό. Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε εδώ και όπως είπε ο κόουτς είναι τιμή μας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Στο Κύπελλο όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε έτοιμες και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».