Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Όλα τα κορίτσια όλη τη χρονιά δούλεψαν πολύ σκληρά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτιν Ζίμπαρτς και η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, Μισέλ Φράνσις Πλουφ υπογράμμισαν μετά την νίκη των ερυθρολεύκων στον τελικό επί της Ελευθερίας Μοσχάτου με 59-48, το πόσο χαρούμενοι είναι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών από την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

Μάρτιν Ζίμπαρτς (προπονητής Ολυμπιακού): «Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την επιτυχία και περήφανος για τις αθλήτριές μας. Όλα τα κορίτσια όλη τη χρονιά δούλεψαν καθημερινά και πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και στην προετοιμασία, αλλά και στα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Στέλλα, τον Βαγγέλη, τον Ντίνο, τον γιατρό της ομάδας, τον φυσιοθεραπευτή, τον μάνατζερ, όλους, που με εμπιστεύτηκαν για να φτάσουμε σε αυτό τον τίτλο».

Μισέλ-Φράνσις Πλουφ (πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, αθλήτρια Ολυμπιακού): «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα στον πρώτο τελικό κυπέλλου εδώ στην Ελλάδα και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη που καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλη τη χρονιά είχαμε μπροστά μας πολύ και σκληρή δουλειά. Ήταν [πολύ δύσκολο για να φτάσουμε μέχρι τη σημερινή ημέρα, όμως τα καταφέραμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου και αυτές που αγωνίστηκαν, αλλά και αυτές που δεν αγωνίστηκαν και που μου χάρισαν αυτή την εκπληκτική εμπειρία»