Skip to main content

Βίτολα: «Κατακτήσαμε το Κύπελλο, όμως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα»

Στην μάχη των ημιτελικών των Play Offs της Α1 Γυναικών πέφτει ο Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4, 15:00).

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται στο ΣΕΦ τον ΟΑ Χανίων, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς οι «ερυθρόλευκες» μεταφέρουν τις δύο νίκες επί της ομάδας της Κρήτης, στα αντίστοιχα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

 «Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ματς του Final-4, έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα και έχουμε εστιάσει στον αντίπαλο μας στα ημιτελικά, την ομάδα των Χανίων. Έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τις αθλήτριες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε άμυνα και επίθεση», ήταν το σχόλιο του Μάρτινς Ζίμπαρτς για το ματς της Πέμπτης, ενώ από την πλευρά της, η Κριστίν Βίτολα πρόσθεσε:

 «Μπορεί να κατακτήσαμε το Κύπελλο, όμως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά, για την επίτευξη του άλλου μας στόχου, του τίτλου του πρωταθλητή. Παίζουμε με τα Χανιά. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά τελευταία, για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες για ένα σκληρό ματς από τον αντίπαλο».