Skip to main content

Ολυμπιακός – Έφθασε η ώρα των τελικών με Παναθηναϊκό

Η μάχη των τελικών της Α1 Γυναικών ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (5/5, 19:15), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-0, έχοντας κερδίσει τα δύο παιχνίδια στην regular season του πρωταθλήματος και στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, θέλει να κάνει το τρίτο από τα συνολικά τέσσερα βήματα που χρειάζεται, για να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας.

 «Αν και έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό στη σεζόν, μαζί με το Κύπελλο, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα χωρίς παιχνίδια. Θα είναι πολύ σημαντικό, ποια ομάδα θα μπορέσει να μπει ψυχολογικά στον αγώνα πιο γρήγορα. Καλούμε τους φιλάθλους μας στη μεγάλη σάλα του ΣΕΦ, να δώσουν στην ομάδα την έξτρα ενέργεια! Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για τη νίκη», ήταν το σχόλιο του Μάρτινς Ζίμπαρτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολοπούλου πρόσθεσε:

«Έφτασε επιτέλους η ώρα των τελικών! Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε τη νίκη, για αυτό πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα δυνατά… χαρτιά του Παναθηναϊκού. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το πρώτο ματς, για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου, του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό, που ξεκινάμε στην έδρα μας τη σειρά και θέλουμε να την αξιοποιήσουμε, για να πάρουμε τη νίκη, για να φτάσουμε στο 3-0 τη σειρά με τον Παναθηναϊκό».