Skip to main content

Η Τζανετάτου μήλον της έριδος και οι... δοκιμές της Λευκάδας

Συνεχίζεται η μεταγραφική κινητικότητα στις ομάδες της Α1 Γυναικών, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη.  Όλες οι αποκλειστικές πληροφορίες στο ρεπορτάζ του superbasket.

Πυκνές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στο μπάσκετ γυναικών, καθώς οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες σαρώνουν την αγορά προκειμένου να σχηματίσουν το ρόστερ τους.

Όσον αφορά την Α1 γυναικών, ο Πρωτέας Βούλας έχει μπει «σφήνα» στην απόκτηση της Αγγγελικής Τζανετάτου. Η Ελληνίδα αθλήτρια που συγκίνησε με την περιπέτεια υγείας της όχι μόνο έχει επανέλθει, αλλά αποτελεί και μήλον της έριδος μεταξύ Δάφνης και Πρωτέα Βούλας. Οι δυο ομάδες διεκδηκούν στα ίσα την απόκτησή της και η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες...

Ακόμα, υπάρχει ομάδα που κάνει δοκιμές προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ της μια παίκτρια. Πιο συγκεκριμένα η Νίκη Λευκάδας μετά και το «καίριο χτύπημα» με την Άμπι Ο' Κόνορ, θέλει να κάνει νησιώτισσα και την Ιωάννα Τραγουστή. Η Ελληνίδα αθλήτρια είναι γνωστή για το καλό σουτ που έχει, καθώς αγωνίζεται ως πλάγια (κυρίως στη θέση «3»), με το τεχνικό επιτελείο να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή της. Η υπόθεση αυτή δεν αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ρεπορτάζ: Αναστάσης Κατσαβός