Skip to main content

Κρόνος – Παναθλητικός 38-54: 3Χ3 για την ομάδα των Συκεών

Με όπλο την σφιχτή του άμυνα, ο Παναθλητικός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κρόνου και με το υπέρ του 54-38 έκανε το 3Χ3 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Η ομάδα από τις Συκιές, μετά το πρώτο πεντάλεπτο (4-4)… πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, προηγήθηκε με 20-8 στο 10’ και συντήρησε το διψήφιο υπέρ της προβάδισμα σε ολόκληρο το υπόλοιπο του ματς.

Η Παντώτη με 22 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ για τον Κρόνο, η Δ. Κατσούλη είχε 10.

Δεκάλεπτα: 8-20, 17-38, 23-49, 38-54

Διαιτητές: Λιόνας, Μπαβέλας Δ. 

Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β., Πολυχρονοπούλου 7(1), Μούκα, Σεγούρα 5(1), Τσιρογιώργη, Ανδρέου, Κατσούλη Δ. 10, Κατσούλη Ε., Καλλιπολίτη 7, Παπακώστα 2, Δελημήτρου 5, Ζαφείρη 2.

Παναθλητικός (Λαζάρου): Αβραμίδου 2, Τσινασλανίδου 6, Στολτίδου, Καρύδα, Κωνσταντινίδου 1, Πρασσά, Καμπερίδου 8, Αποστολίδου, Αθανάτου 8(2), Παντώτη 22(2), Σύρπα 5, Κοφινά 2.

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα εδώ

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα εδώ

Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις 

Ηλέκτρα Πολυχρονοπούλου (αθλήτρια Κρόνου): «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, ειδικών συνθηκών. Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε όμως να παλεύουμε και να δείξουμε το πάθος μας μέσα στο γήπεδο και πόσο πολύ το θέλουμε. Να συνεχίσουμε έχοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο». 

Θεοδώρα Τσιλασλανίδου (αθλήτρια Παναθλητικού): «Ήταν πολύ σημαντικό που βγήκαμε πρώτοι στον όμιλό μας. Ήταν ένας στόχος που τον πετύχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι δυνατά και να παίζουμε το δικό μας το παιχνίδι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στα υπόλοιπα παιχνίδια».