Skip to main content

ΟΑ Χανίων - Ξαναφέρνει στην Ελλάδα την Κασσάνδρα Μπράουν (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket, ο ΟΑ Χανίων είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή της Cassandra Brown, η οποία έχει παίξει σε άλλες 2 ελληνικές ομάδες. 

Στα Χανιά θα συνεχίσει την καριέρα της όπως όλα δείχνουν η Κασάνδρα Μπράουν. Η Καναδή αθλήτρια έχει ύψος 1.89 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ.

Η 30χρονη παίκτρια έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Δάφνης Αγ. Δημητρίου (2 φορές) όσο και του Παναθλητικού Συκεών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του superbasket το.. καλό αναμένεται να τριτώσει αυτή τη φορά με τον ΟΑ Χανίων, καθώς οι δυο πλευρές δεν απέχουν πολύ από την οριστική συμφωνία τους

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες, η απόφοιτη του Πόρτλαντ, αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο με τη Γκριντζεβαλντ. Εκεί κατέγραψε 19 συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σε αυτές είχε 21.7 πόντους κατά μέσον όρο με 54% δίποντα και 42.4% τρίποντα. Ακόμα «κατέβασε» 8.6 ριμπάουντ και μοίρασε 2.5 ασίστ κατά μέσον όρο, καθώς έμενε στο παρκέ επί 33.5 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη λίγκα της Αυστραλίας όπου έχει καταγράψει 13 συμμετοχές. Σε αυτές πέτυχε 20.3 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσον όρο.

Ρεπορτάζ: Αναστάσης Κατσαβός