Skip to main content

Ευρωλίγκα Γυναικών - Ο Ολυμπιακός στη 12η θέση του power ranking (pic)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ευρωλίγκα γυναικών έπειτα από τη σεζόν 2018-19, με τη διοργάνωση να κατατάσσει τις ερυθρόλευκες στη 12η θέση των power ranking, πάνω από ομάδες όπως έμπειρη και ισχυρή Πολκοβίτσε της Αρτέμιδας Σπανού, που κατατάσσεται στη 14η θέση. 

Η «δύναμη πυρός» που ακούει στο όνομα Μέγκαν Γκούσταβσον έχει προκαλέσει αίσθηση με την απόδοσή της στα προκριματικά κι έτσι η Ευρωλίγκα αποφάσισε να δώσει στον Ολυμπιακό μια θέση κοντά στη 10αδα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ξεκινούν την Τετάρτη 26/10 στο «καυτό» και γεμάτο Πράδο της Γαλλίας κόντρα στη Μπουρζ που κατέκτησε πρόσφατα τόσο το γαλλικό, όσο και το ευρωπαϊκό Super Cup. Μάλιστα οι πορτοκαλί αποτελούν μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρωλίγκας γυναικών και κατατάσσονται στην 6η θέση.

Τέλος, η Αβένιδα της Μαριέλλας Φασούλα καταλαμβάνει την 4η θέση, ενώ η Σκίο των Δικαιουλάκου - Πρέκα την 8η και η Βαλένθια της Χριστινάκη την 9η. Φυσικά πρώτη και πανίσχυρη φαντάζει η Φενέρ, η πρώτη πεντάδα της οποίας είναι βγαλμένη από έναν γαλαξία αστέρων του παγκόσμιου μπάσκετ γυναικών.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα με τις εκτιμήσεις της Ευρωλίγκας γυναικών πατώντας ΕΔΩ.