Skip to main content

Στην Γαλλία για την πρεμιέρα της Euroleague women ο Ολυμπιακός

Στην μάχη των ομίλων της Euroleague women πέφτει ο Ολυμπιακός, που το βράδυ της Τετάρτης (26/10, 21:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπουρζ, για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η γαλλική ομάδα είναι γνώριμη αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», καθώς κοντραρίστηκαν την περσινή σεζόν, στην φάση των "8" του Eurocup women, με την ομάδα του Πειραιά να βρίσκεται ήδη στην Γαλλία, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους τη φετινή σεζόν. Έχουμε εμπειρία από τα περσινά μας παιχνίδια στο EuroCup. Έχουμε στόχο να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια», δήλωσε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς στο «olympiacossfp.gr», ενώ από την πλευρά της η Άινα Αγιούσο πρόσθεσε:

«Μετά την πρόκριση, πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν. Τώρα, ξεκινάμε τα ματς στην EuroLeague, ξέρουμε ότι θα παίξουμε κόντρα στις καλύτερες παίκτριες στην Ευρώπη. Η Μπουρζ έχει εξαιρετικές παίκτριες σε κάθε θέση, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε έτοιμες, είμαστε ενθουσιασμένες να παίξουμε, αξίζουμε να είμαστε εδώ, έχουμε καλή ομάδα».