Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Κλειδί η άμυνα και η υψηλή ένταση κόντρα σε Χανιά και Σεκζάρντ»

Με δυο δύσκολες και σημαντικές εκτός έδρας μάχες συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπικού, με τις ερυθρόλευκες να ταξιδεύουν σε Χανιά και Ουγγαρία για την Α1 αλλά και την Ευρωλίγκα γυναικών. 

Μάλιστα όπως είναι ήδη γνωστό πλέον οι ξένες αθλήτριες έμειναν τρεις, καθώς η Ντίγκνα Στραουτμάνε θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού υπέστη ρήξη χιαστού στο εκτός έδρα ματς με τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 12/11 στις 14:30 τον ΟΑ Χανίων στο κλειστό του Κλαδισσού, ενώ την Τρίτη 15/11 θα παίξουν και πάλι εκτός έδρας κόντρα στην ουγγρική Σεκζάρντ, με το ματς να ξεκινά στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπαν για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού ο Μάρτιν Ζίμπαρτς και η Ελένη Σύρρα:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: 

«Η ομάδα δίνει έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα. Εστιάζουμε στην άμυνα μας, για να σταματήσουμε τις πιο επιθετικές τους παίκτριες, ενώ θέλουμε να διατηρήσουμε υψηλή ένταση και ταχύτητα στην δική μας επίθεση».

Ελένη Σύρρα: 

«Είμαστε όλες πολύ στεναχωρημένες για τον τραυματισμό της Ντίγκνα (σ.σ. Στραουτμάνε). Ευχόμαστε να έχει μια γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει πίσω στα γήπεδα πιο δυνατή.

Παρόλα αυτά, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να πάρουμε άλλη μια νίκη στα Χανιά. Στη συνέχεια, θα στρέψουμε την προσοχή μας στην EuroLeague, όμως τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο να πάρουμε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα».