Skip to main content

Παναθλητικός: Προχωρά σε κίνηση - έκπληξη με Τόπκινς (vid)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του superbasket, πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ετοιμάζει ο Παναθλητικός Συκεών. Οι Θεσσαλονικιές μετά την ένταξη της Χριστίνας Θεοδώρου στο δυναμικό τους, παίρνουν και την Άντζι Τόπκινς που αφήνει την τουρκική λίγκα προκειμένου να αγωνιστεί στο Επταπύργιο. 

Ο Παναθλητικός που παλεύει για την παραμονή του στην Α1 γυναικών, έχει ανάγκη καλύτερη επιθετική λειτουργία και η Τόπκινς έρχεται να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, καθώς διακρίνεται για την έφεσή της στο σκοράρισμα.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στην ελληνική λίγκα, αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2018-19, ενώ έχει παίξει και στην Κύπρο.

Η Αμερικανίδα είναι 1.88 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Μέχρι πρότινος έπαιξε με τη φανέλα της Αντάλια στην Τουρκία, όπου και κατέγραψε 13 συμμετοχές. Σε αυτές είχε 27.5 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσον όρο, μένοντας στο παρκέ κάτι παραπάνω από 34 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, το καλοκαίρι του 2022 αγωνίστηκε στην Αυστραλία, όπου σε 21 ματς είχε 19.8 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ, μένοντας στο παρκέ 32 αγωνιστικά λεπτά.