Skip to main content

Νίκλας - Δίελα: «Να παίξουμε καλά 40 λεπτά και να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πολκοβίτσε στην Πολωνία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague γυναικών, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. 

Ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Νίκλας, αλλά και η φόργουορντ, Ιωάννα Δίελα υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους ότι οι ερυθρόλευκες πρέπει να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο αντέχοντας αυτή τη φροά για 40 αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θάνος Νίκλας:

«Παίζουμε με μια ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται δεύτερη στον όμιλο μας και έχει πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, εξαιρετικές εμφανίσεις, για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε για 40 λεπτά ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας.

Δυστυχώς, μας ταλαιπωρούν προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουμε προπονηθεί πλήρεις για καιρό, όμως είναι κάτι που πρέπει να το καλύψουμε και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ιωάννας Δίελα:

«Την περασμένη εβδομάδα, ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Αύριο, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα της Πολκόβιτσε στην Πολωνία. Στο πρώτο παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αυτή τη φορά, πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι, να αποδώσουμε με βάση της δυνατότητες μας και είμαι αισιόδοξη, ότι το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει».