Skip to main content

Ολυμπιακός – Δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό, που το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ (19/12, 14:00), για την 20η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η νίκη για την ομάδα του Πειραιά είναι… μονόδρομος, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα του τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για να πάνε με το ηθικό στα ύψη, στο εντός έδρας παιχνίδι με την USK Πράγας (22/2), για την 13η «στροφή» της Euroleague women.

«Μετά από ένα διάστημα που είχαμε το κενό, λόγω Εθνικών ομάδων, επιστρέψαμε νικηφόρα τη Πέμπτη εναντίον του Μοσχάτου. Αύριο, έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς πάντα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός και το δείχνει και η βαθμολογική του θέση, καθώς είναι τρίτος. Έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε το 100% της ενέργεια μας, για το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Θάνος Νίκλας στο «olympiacossfp.gr», ενώ από την πλευρά της η Μέγκαν Γκούσταφσον πρόσθεσε:

«Ανυπομονούμε για ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έχουν έμπειρες Ελληνίδες παίκτριες και έχουν προσθέσει και μερικές νέες ξένες, για τις οποίες πρέπει να είμαστε έτοιμες να τις αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στην άμυνα μας και αυτό θα μας βοηθήσει σε ό,τι ακολουθήσει στον αγώνα».