Skip to main content

Παυλοπούλου: «Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας»

Η γκαρντ του Παναθηναικού, Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησε για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα της και τόνισε πως μεγάλη πρόκληση για τις "πράσινες" θα είναι ότι όλες οι ομάδες θα εμφανιστούν ψυχομένες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών μίλησε η Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η διεθνής γκαρντ επισήμανε ότι ο ημιτελικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα είναι εύκολος, ωστόσο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας της.

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο ημιτελικός για την ομάδα σου;

«Θεωρώ πως ο ημιτελικός απέναντι στα Γιάννενα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση. Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, με μια διαφορετική επιθετική φιλοσοφία, οπότε και εμείς καλούμαστε να δείξουμε απολύτως συγκεντρωμένες και διαβασμένες. Πιστεύω πως αν διατηρήσουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας επιθετικά, αλλά και τη δυνατή μας άμυνα θα φέρουμε την ομάδα μας σε σωστό σημείο για την νίκη».

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσίας της στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών;

«Ακριβώς λόγω της φύσης του Final 4 που πρόκειται για παιχνίδια νοκ άουτ, καθώς και ότι είμαστε πολύ κοντά σε ένα τίτλο, όλες οι ομάδες θα εμφανιστούν ψυχωμένες. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, ωστόσο πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας ως ομάδα και ότι θα αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα κάθε κατάσταση».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους και ειδικότερα σε αυτούς του μπάσκετ γυναικών;

«Περιμένουμε φυσικά τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει στην προσπάθειά μας, αλλά φυσικά κι όλους τους φιλάθλους του μπάσκετ γυναικών. Από τη στιγμή που οι αγώνες διεξάγονται στην Αθήνα είναι ευκαιρία και για τις περισσότερες ομάδες που εδρεύουν στην περιοχή να παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση. Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ που όλοι μας αγαπάμε. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».