Skip to main content

Πανσερραϊκός - Πάει για διπλό «μπαμ»... ανόδου με Καλαμπάκου και Νάστου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket, ο Πανσερραϊκός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του την Εύα Νάστου, με τις κόκκινες να θέτουν ευθέως τον στόχο της ανόδου στην Α1 γυναικών, ενώ όπως έχει βγει ήδη στη δημοσιότητα  οι κόκκινες έχουν έρθει σε συμφωνία με την  Ασπασία Καλαμπάκου. 

Ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί στην Α2 και τον Όμιλο του Βορρά που θα έχει 12 ομάδες. Έτσι οι Σερραίες θέλουν να κάνουν κινήσεις που θα δυναμώσουν το ρόστερ τους προκειμένου να βρεθούν στα μεγάλα σαλόνια. Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν από τις λίγες ομάδες που είχαν ξένη αθλήτρια στο δυναμικό τους, την Σέρβα Σπάιτς.

O Πανσερραϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με την πλευρά τόσο της Καλαμπάκου και σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket οι κόκκινες τα έχουν βρει και με τη Νάστου.

Η Καλαμπάκου στο πρώτο μέρος της σεζόν έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου σε 17 συμμετοχές είχε 5.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσον όρο, μένοντας στο παρκέ περίπου 27 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Κατόπιν αγωνίστηκε στην Α2 γυναικών Ισπανίας με την Καστέλλο όπου σε 11 εμφανίσεις είχε 2.3 πόντους κατά μέσον όρο.

Όσον αφορά τη Νάστου, είναι γνωστή για το πολύ καλό μακρινό της σουτ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε με τα χρώματα του Άρη με τον οποίο πρωταγωνίστησε στον 3ο Όμιλο της Α2 γυναικών, ενώ με τις κίτρινες διεκδίκησε την άνοδο όπου και ηττήθηκε σε μονό αγώνα μπαράζ από τον Ηρακλή.

Ακόμα σύμφωνα με την ομάδα Basketmaniak του Facebook η Νάστου είχε 284 πόντους και 35 εύστοχα τρίποντα συνολικά.