Skip to main content

Α2 Γυναικών - Ο Παναθλητικός έκοψε το νήμα και απέκτησε τη Ντάλα

Την απόκτηση της Πανωραίας Ντάλα ανακοίνωσε ο Παναθλητικός, με την ομάδα των Συκεών να κερδίζει τη μάχη με τον Ηρακλή και να πραγματοποιεί κίνηση ενίσχυσης με μια παίκτρια με μακρά εμπειρία από τις μεγάλες κατηγρορίες μπάσκετ γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«🟣 Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την  Πανωραία Ντάλα!

..

🏀 Η 27χρονη (1.73, guard) έρχεται στον Παναθλητικό μετά από πολυετή εξαιρετική παρουσία στην Α1 Γυναικών με στόχο να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του συλλόγου να βάλει τις βάσεις για μια αντίστοιχη πορεία των προηγούμενων ετών.

..

🎙️ Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2008 στον Αρίωνα Πτολεμαϊδας όπου και έμεινε για μια 5ετία. Το 2013 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας και τα επόμενα 2 χρόνια στον Ηρακλή. Στη συνέχεια μετακόμισε για 4 έτη στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ την τελευταία 2ετία αγωνίστηκε στην Νίκη Λευκάδας

..

🟣 Από τα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στην Α1, η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη για την ίδια καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν με 8π., 3ρ., 2ας., σε 28’ συμμετοχής».

..

🎙️ Οι δηλώσεις της νέας μας αθλήτριας:

«Έρχομαι σ’ ένα σύλλογο με οργάνωση, εξαιρετικές υποδομές αλλά και μεγάλη προοπτική για το παρόν και το μέλλον. Εντυπωσιάστηκα πέρσι όταν είδα μέσα από τον Παναθλητικό να δίνεται η ευκαιρία σε τόσα νέα κορίτσια να αγωνίζονται στην Α1. Δε συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο και όταν συμβαίνει, αυτά τα κορίτσια δεν έχουν ρόλο και σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Μίλησα με τη διοίκηση και διέκρινα ότι μέσα από το μοντέλο αυτό το οποίο και στηρίζουν, ο σύλλογος σύντομα θα είναι και πάλι σε αντίστοιχη θέση. Δεν μπορώ φυσικά να παραβλέψω ότι κίνητρο για τον ερχομό μου ήταν και η παρουσία του coach Γυμνόπουλου που γνωρίζω τον τρόπο που εργάζεται και εξελίσσει τους αθλητές/τριές του.

Το να επιστρέφεις μετά από 4 χρόνια στην Α2, σημαίνει ότι βρίσκεις υψηλό κίνητρο και ιδανικές συνθήκες. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την υποδοχή και εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλή δουλειά για να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας».

..

🟣 Καλώς ήρθες Πανωραία Ντάλα.