Skip to main content

Επίσημο - Ο Παναθλητικός ολοκλήρωσε την έκπληξη με Σεκίλα Τζόζεφ

Την απόκτηση της διεθνούς με τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ο Παναθλητικός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Superbasket από τις 6/9/2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Παναθλητικός καλωσορίζει στην οικογένειά του την Shequila Joseph (1.90, 28 ετών, Power Forward)”

H Shequila έρχεται στην Ελλάδα μετά από μια σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη έχοντας αποφοιτήσει από το κολλέγιο Mississippi με το οποίο έφτασε μέχρι το Sweet 16. Αποτελεί ενεργό μέλος και της Εθνικής Γυναικών Αγγλίας έχοντας μάλιστα αγωνιστεί πρόσφατα κόντρα στη δική μας εθνική γυναικών. Πρόκειται για μια αθλήτρια με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα αγωνιζόμενη με άνεση τόσο ως forward όσο και ως center έχοντας έφεση στο σκοράρισμα και από τα 6,75

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας με τους London Lions έχοντας ως coach την Στελλα Καλτσίδου

Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή της καριέρα το 2017 από την Α2 Ιταλίας (13p., 11rebs) ενώ τη σεζόν 18’-19’ αποτέλεσε μια εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος Ισλανδίας (21p., 14,5rebs)

Τη σεζόν 19’-20’ αγωνίστηκε στη Keltern (Γερμανία) κατακτώντας την 1η θέση στο πρωτάθλημα έχοντας και σημαντική παρουσία στο Eurocup (8p., 9rebs)

Τη σεζόν 20’-21’ αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Leganes έχοντας σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 (10p., 8rebs)

Τη σεζόν 21’-22’ αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την ELTE BEAC

Καλωσήρθες @shequilajoseph