Skip to main content

Νέα Ιωνία - Ανακοίνωσε Βελτσίστα και Καμπουράκη, στα πλάνα και η Καραγιάννη

Την πρόσληψη του Γιώργου Βελτσίστα ως προπονητή, αλλά και την απόκτηση της Δήμητρας Καμουράκη ανακοίνωσε η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας, με τις μπλε να είναι πλέον μόνο μια ανάσα από την Καραγιάννη. 

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Superbasket, η Καραγιάννη είναι έτοιμη να βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Ιωνίας καθώς την περασμένη σεζόν έκανε πολλές καταπλητικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ιωνικού ΝΦ. Έτσι η Ελληνίδα αθλήτρια αναμένεται να παραμείνει στην Α2 γυναικών, αλλάζοντας ομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον κόουτς Βελτσίστα:

«Ο προπονητής των επιτυχιών Γιώργος Βέλτσιστας κι αυτός στην Ιωνία!

Με μεγάλη χαρά η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βελτσίστα. Με μεγάλη ήδη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Βελτσίστας έχει συνδέσει το όνομα του με σημαντικές επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο. Παραμονή στην Α1 τη χρονιά που κλείνει με τη Νίκη Λευκάδας, επικρατώντας στα playouts του Αθηναϊκού, σε "αποστολή αυτοκτονίας" και πολύ δύσκολες συνθήκες. Πριν, με τον Εύνικο, 4 χρόνια ακόμα στις Εθνικές κατηγορίες, 2 χρόνια στην Α1 και 2 χρόνια στην Α2 με πολλές επιτυχίες, κύπελλα και ανόδου.

Επιπρόσθετα, ανήκει και στην οικογένεια του Eurohoops, με συνεργασία για χρόνια με τον μπασκετικό οργανισμό του "Euroleague Legend" Θοδωρή Παπαλουκά και των διακεκριμένων συνεργατών του. Ο Κόουτς Βελτσίστας έχει δουλέψει πολύ και με συνέπεια και στην ατομική βελτίωση, είναι κάτι στο οποίο δίνει έμφαση, βοηθώντας να γίνουν καλύτερες αθλήτριες όλων των ηλικιών, ενώ προπονεί με επιτυχία και ομάδες Αντρικού.

Είναι μεγάλη χαρά μας που θα συνεργαστούμε με τον Coach Γιώργο Βελτσίστα.

Πάμε γερά.
Ιωνία πιο ψηλά.

Υγ Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση για τον Coach Σταμάτη Χαριτόπουλο. Ο Coach Χαριτόπουλος είναι ένας ένας άνθρωπος και ένας coach που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο μπάσκετ της Ιωνίας, και στις Ακαδημίες πάρα πολύ μέχρι και σήμερα, και τα τελευταία 2 χρόνια και στο Γυναικείο στη Β ΕΣΚΑ, κρατώντας πάντα και τις Ακαδημίες. Ο Coach Χαριτόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, αναβαθμισμένος και με επιπλέον αρμοδιότητες. Θα ακολουθήσει σχετική αναλυτική ανακοίνωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Καμπουράκη:

«Η Δήμητρα Καμπουράκη στην Ιωνία.

Με μεγάλη χαρά η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την διακεκριμένη αθλήτρια Δήμητρα Καμπουράκη.
Η Δήμητρα έχει ύψος 1,67 και παίζει στη θέση 1. Έχει πολυετή εμπειρία στην Α1, με ομάδες όπως η Νίκη Λευκάδας, η Ελευθερία Μοσχάτου και ο Πρωτέας Βούλας. Έχει διακριθεί παίζοντας και σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, στη Γερμανία με τους SV Halle Lions και στην Ισπανία με την Nou Basquet Femeni Castello. Η συνεισφορά της στην Α2 είναι εξίσου μεγάλη σε ομάδες όπως, τα Μελίσσια, η Λάρισα αλλά και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, του οποίου ήταν και αρχηγός, φτάνοντας στα playoffs 1 πόντο μακριά από την άνοδο στην Α1. Επίσης, η Δήμητρα υπήρξε μελος και της Εθνικής Ελλάδος, μέχρι και με την Νέων Γυναικών.
Η παρουσία της στην Ιωνία είναι τιμή για τον Σύλλογο αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό της περιοχής.

Καλωσήρθες Δήμητρα.

Πάμε γερά.
Ιωνία πιο ψηλά».