Skip to main content

Πανσερραϊκός - Στο στόχαστρο Ρουμπελάκης και... Α1 γυναικών

Κινητικότητα παρατηρείται στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα της Βορείου Ελλάδας να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιώργο Ρουμπελάκη, αλλά και την... Α1 γυναικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Superbasket. 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Σερρών μετά και την εκπλητκική της σεζόν στην Α2 γυναικών έχει βάλει πλώρη για τα μεγάλα σαλόνια της Α1. Οι ιθύνοντες των κόκκινων έχουν ετοιμάσει όλα τους τα χαρτιά και έχουν προβεί στις απαραίτητες κινήσεις και περιμένουν τις εξελίξεις στη μεγάλη κατηγορία προκειμένου να συμπληρώσουν κάποια κενή θέση. Έτσι, ο Πανσερραϊκός είναι η δεύτερη ομάδα μετά τον Αθηναϊκό που ζητά την είσοδό της στο πρώτο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών της χώρας μέσω της Wild Card.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες των κόκκινων του βορρά θέλουν να προσθέσουν στον οργανισμό τους τον Γιώργο Ρουμπελάκη. Ο πετυχημένος Έλληνας τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση από τον Πανσερραϊκό, ωστόσο οι δυο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει και ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις, πάντως οι Βορειοελλαδίτισσες εκτιμούν το έργο του κόουτς στην Αγία Παρασκευή, αλλά και σε άλλες ομάδες που εργάστηκε στο παρελθόν και θέλουν να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τις «Λαίενες» στα μεγάλα σαλόνια. 

Οι υποθέσεις του Πασερραϊκού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να πάρουν οριστική μορφή το επόμενο διάστημα.