Skip to main content

ΚΑΟΜ: Ανανέωσε για 5η σερί χρονιά με τον Καλογερόπουλο  

Με τον Παντελή Καλογερόπουλο στο τιμόνι για 5η συνεχόμενη σεζόν θα πορευθούν τα Μελίσσια, καθώς ο ΚΑΟΜ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας - για 5η συνεχόμενη χρονιά - με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, αλλά και αυτής των νέων γυναικών (U23), Παντελή Καλογερόπουλο. Το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων τεσσάρων ετών το οποίο βρίσκεται κάτω από την πολυεπίπεδη αναπτυξιακή ομπρέλα «Melissia 360 Basketball Hive», θα συνεχίσει να προσφέρει το πλαίσιο στο οποίο νεαροί αθλητές και νεαρές αθλήτριες με θέληση για δουλειά βρίσκουν χώρο για βελτίωση, ανάπτυξη και εξέλιξη.

Άμεσοι συνεργάτες του coach Παντελή Καλογερόπουλου, θα είναι οι Κωνσταντίνος Φωτίου, Έκτορας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κύριος.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Χρήστο Καλογερόπουλο για τη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Η προσφορά του στον σύλλογο ήταν εξαιρετικά σημαντική και βοήθησε στα μέγιστα στην επιτυχία των αγωνιστικών τμημάτων της πυραμίδας.

Παντελής Καλογερόπουλος: «Τιμή μου που ο σύλλογος εμπιστεύεται για άλλον ένα χρόνο την ομάδα προπονητικά σε εμένα και στο προπονητικό επιτελείο μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά, μη χάνοντας την αγωνιστική ταυτότητα και το οικογενειακό κλίμα που έχει κατακτήσει με πολύ κόπο και ιδρώτα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε και παραμένουμε ένας πολύ δυνατός Οργανισμός με πολύ γερές αναπτυξιακές βάσεις.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο κομμάτι του U23 τμήματος, που μετά από προσπάθεια δύο ετών θα συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ, κάτι το οποίο θα προσφέρει στα κορίτσια που είναι πιο πίσω στο rotation της γυναικείας ομάδας την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, δίνοντάς τους χρόνο για περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον coach Χρήστο Καλογερόπουλο για όλα τα χρόνια συνεργασίας μας, καθώς ήταν ο λόγος για τον οποίο μπήκα στο γήπεδο πρώτη φορά να προπονήσω. Είναι ένας άνθρωπος υπόδειγμα για όλους τους προπονητές, με τρομερές ηθικές αρχές και αξίες. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να κάνουμε όλες και όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο.»