Skip to main content

Α2 γυναικών - Δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει το Παλαιό Φάληρο

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα στον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες στο Superbasket οι κυανοκίτρινες θέλουν προσθέσουν στο ρόστερ τους δυο σημαντικές παίτκριες. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Φαληριώτισσες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση της πολύπειρης Ξένιας Χελιώτη η οποία δε θα παραμείνει στους Δαναούς Άργους όπου αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πλέον προετοιμάζεται προκειμένου να ξαναπαίξει στην Α2 αλλάζοντας ομάδα. 

Η Χελιώτη έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στην Α1, όσο και στην Α2 γυναικών καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, Πολύγονο, Άρη Θήβας, Εσπερίδες, Σπόρτιγκ, Χίο, Αστέρα Εξαρχείων, Ιπποκράτη Κω, Καλύβια, Ελευθερία Μοσχάτου, Κρόνο Γέρακα και δυο φορές στον Αθηναϊκό, ενώ το 2021 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ο ΑΟΠΦ με στόχο την ενίσχυσή του στις ψηλές στοχεύει τη Μαρία Κοντογεώργου. Η Ελληνίδα σέντερ είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.85 μέτρα, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπόρτιγκ, Ελευθερία Μοσχάτου, Νίκη Λευκάδας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Περιστερίου με τη φανέλα της οποίας έπαιζε μέχρι πρότινος.