Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Ανδρογέας έκανε τη μεγάλη έκπληξη με Τραγουστή (pic)

Τη μεγάλη έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι έκανε ο Ανδρογέας, με την κρητική ομάδα να αποσπά την υπογραφή της Ιωάννας Τραγουστή, προσθέτοντας στο ρόστερ του εμπειρία, ικανότητα στο μακρινό σουτ και ποιότητα. 

Μάλιστα η κίνηση των κόκκιων αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η Τραγουστή βρέθηκε και στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού, με τις δυο πλευρες να μην έρχονται ποτέ σε οριστική συμφωνία. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρογέας είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης σε Α1 και Α2 γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του Ανδρογέα , την 23 ετών guard/forward, με ύψος 1,79 cm, έμπειρη παίκτρια Ιωάννα Τραγουστή, η οποία θα ενισχύσει και θα βοηθήσει το γυναικείο τμήμα να πετύχει τους στόχους του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η Ιωάννα έχει γεμάτες τις αποσκευές με εμπειρίες και έχει αγωνισθεί την περίοδο 2019-2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα , από το 2020-2022 στον Αθηναϊκό, την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στην Νίκη Λευκάδας και Τερψιθέα Γλυφάδας και την προηγούμενη χρονιά 2023-2024 στον Αθηναϊκό και στην Άμιλλα Περιστερίου.

Ιωάννα σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας οι Ιωάννα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ανδρογέα και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή Μάνο Καρλάφτη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να δώσω το 100% στην ομάδα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν!

Εύχομαι σε όλους υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από σκληρή δουλειά!

Καλή αρχή!!»