Skip to main content

Επίσημο - Παραμένουν Φαληριώτισσες οι Διαμαντοπούλου και Κοτσιάφτη

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Διαμαντοπούλου και Κοτσιάφτη ανακοίνωσε το Παλαιό Φάληρο, με τις κυανοκίτρινες να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Superbasket από τις 9/7.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Διαμαντοπούλου:

«Η πολλά υποσχόμενη, νεαρή αθλήτρια Μαρία Διαμαντοπούλου, εντάχθηκε στον ΑΟΠΦ στα μέσα της περιόδου 2023-24 και με την αγωνιστική της παρουσία είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Γεννημένη το 2005 ξεκίνησε τα μπασκετικά της βήματα στον Πρωτέα Βούλας. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη  με την οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και ακολούθως στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου όπου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 2η θέση επίσης σε Πανελληνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων».

Δηλώσεις Aθλήτριας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα και για αυτή την χρονιά! Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου δείχνει η κόουτς Ζέρβα ήταν καταλυτική για την απόφασή μου να συνεχίσω στην ομάδα χωρίς δεύτερη σκέψη! Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, και παράλληλα να προσφέρουμε όμορφο θέαμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Κοτσιάφτη: 

«Για 5η συνεχόμενη χρονιά η αρχηγός της ομάδας Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟΠΦ. Η προσφορά της στην πορεία της ομάδας, όλα αυτά τα χρόνια ανεκτίμητη και η αξία της δεδομένη, καθώς τη φετινή σεζόν αναδείχτηκε 7η σκορερ στον όμιλο του Νότου της Α2 Γυναικών. 

Έχει θητεύσει επί  30 και πλέον έτη σε πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και παραμένει έως σήμερα η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Κωφών Γυναικών, με την οποία -μεταξύ άλλων- έχει κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια σε 3 συνεχόμενες διοργανώσεις: 2016 (Ευρωπαΐκό Πρωτάθλημα Κωφών-Θεσσαλονίκη), 2017 (Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών-Σαμψούντα) 2019 (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών-Λιούμπλιν)».

ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσω να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη ως νεοφώτιστη στην Α2. Ευελπιστώ φέτος η πορεία της ομάδας να είναι εξίσου το ίδιο καλή και γιατί όχι καλύτερη. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο της κόουτς Ζέρβα. Σημασία άλλωστε έχει να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε».