Skip to main content

Αμύντας: Συνεχίζει στα «πορτοκαλί» η Μαζαράκη

 Την φανέλα του Αμύντα θα φορά και την νέα σεζόν η Νικολέττα Μαζαράκη, με την ομάδα του Αμύντα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους με την 26χρονη φόργουορντ.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Νικολέττα συνεχίζει στα “πορτοκαλί”

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τη Νικολέττα Μαζαράκη. Η 26χρονη forward,  με ύψος 179 εκατοστά, θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Η Νικολέττα μας δήλωσε στο amyntas.gr αναφερόμενη στην παραμονή της στον Υμηττό: “Η άνοδος που ήρθε είναι αποτέλεσμα προσπάθειας ετών και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ζήσω αυτή την εμπειρία με τον Αμύντα, με άτομα που είμαστε μαζί τόσα χρόνια στο γήπεδο. Αυτό είναι Αμύντας. Η επόμενη χρονιά θα είναι σαφώς η πιο απαιτητική όλων, όμως θέλω να απολαύσουμε κάθε στιγμή στο γήπεδο, όλες μαζί. Όλα είναι καινούργια για εμάς, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο με νέους ρόλους. Είμαι τυχερή και ευχαριστώ τις συμπαίκτριες, την coach Δρακάκη, τον coach Παπαναστασίου και τη Διοίκηση για όσα ζω στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλες και όλους και να χαιρόμαστε το παιχνίδι!!”

Who is who

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1998, στην Αθήνα και τα πρώτα της μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες της Ηλιούπολης και στη συνέχεια στις υποδομές του Χαραυγιακού. Στο τμήμα των Γυναικών της ομάδας του Υμηττού ήρθε τη σεζον 2016-17, με συνεχόμενη παρουσία, εκτός μίας μικρής παρένθεσης την περίοδο 2018-19, που αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα. Με την ομάδα του Υμηττού κατέκτησε, τις δύο ιστορικές ανόδους του τμήματος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία το 2018 και το 2020, με την παράλληλη κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ. Ιστορικότερη όλων η κατάκτηση της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία, της περασμένης σεζον.

Καλή συνέχεια Νικολέττα με την ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας!!