Skip to main content

Α2 γυναικών - Επενδύει στο ταλέντο της Νιτσόγλου

Στο ταλέντο της Έλενας Νιτσόγλου επενδύει ο Ανταίος, με την αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού να ανακοινώνει την απόκτηση της 20χρονης παίκτριας, η οποία μάλιστα προέρχεται από την Α' ΕΣΚΑ όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΕΦΑΟΖ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλώς ήρθες Έλενα! 🎆

Ο Ανταίος με χαρά καλωσορίζει στην οικογένειά του την Έλενα Νίτσογλου! Η 20χρονη κόμπο-γκαρντ, ύψους 1.68μ., έρχεται από τον ΕΦΑΟΖ (αντίπαλός μας πέρυσι στην Α’ ΕΣΚΑ) και θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, όπου θα αγωνιστούμε φέτος ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού.

Η Έλενα ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Σύλλα Αιδηψού και αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματά του. Κέρδισε ένα τοπικό πρωτάθλημα γυναικών, τρία πρωταθλήματα νεανίδων και τρία πρωταθλήματα κορασίδων. Αποκορύφωμα ήταν η 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων του 2019. Με τον Σύλλα έφτασε και μέχρι το Πανελλήνιο Νεανίδων.

Το 2021 ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του ΕΦΑΟΖ. Με την ομάδα του Ζωγράφου έπαιξε στην Α2 και το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, όπου διακρίθηκε με τις εμφανίσεις της».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας! Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου! Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία!» ήταν τα πρώτα λόγια της Νίτσογλου, που σπουδάζει γυμναστική ακαδημία και θα ήθελε μελλοντικά να γίνει γυμνάστρια. Το μπάσκετ είναι το πάθος της! 🏀