Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Ανδρογέας επισημοποίησε την απόκτηση της Δανδουλάκη

Στην πατρίδα της για να παίξει μπάσκετ επιστρέφει η Μαρία Δανδουλάκη, με την Κρητικιά ψηλή να ανακοινώνεται από τον Ανδρογέα. 

Η έμπειρη ψηλή υπέγραψε στον Εύνικο το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο τα προβλήματα των πράσινων την έφεραν στην πόρτα της εξόδου από τα Άνω Λιόσια, με τις κόκκινες της Κρήτης να μην αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και την Δανδουλάκη να γυρίζει... «σπίτι» της. 

Αναλυτιά η ανακοίνωση του Ανδρογέα:

«Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Μαρία Δανδουλάκη.

Η παίκτρια από το Ηράκλειο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη έπειτα από δέκα χρόνια με σκοπό να βοηθήσει τον Ανδρογέα στην προσπάθεια του στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α2 Γυναικών.

Αποτελεί μια εξαιρετικά έμπειρη αθλήτρια η οποία έχει διανύσει… δρόμο στις Εθνικές κατηγορίες και έχει αγωνιστεί στην Α1 Εθνική κατηγορία αλλά και με το εθνόσημο στο στήθος. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ηρόδοτο (Α2), Πρωτέα Βούλας (Α1), Ηλιούπολη (Α2), Φοίνικα Πειραιά (Α2), Τερψιθέα (Α2), Νίκη Λευκάδας (Α1), Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Α1), Σπόρτιγκ (Α2) και Εύνικο (Α1).

H Δανδουλάκη αγωνίζεται ως power forward- center έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένη του 1998».

Στις δηλώσεις της η Μαρία είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από δέκα χρόνια επιστρέφω στον τόπο μου.

Θα βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ τον Ανδρογέα να εκπροσωπήσει το γυναικείο κρητικό μπάσκετ στην Α2 κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Ανδρογέα και τον κοουτς Μάνο Καρλάφτη».