Skip to main content

Λέικερς: Στο στόχαστρο ο… ακριβός Ιμπάκα

Το όνομα του Σερζ Ιμπάκα βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα των Λέικερς, καθώς οι πρωταθλητές ψάχνουν για έναν παίκτη που θα «γεμίσει» την front line τους, την στιγμή που ο 31χρονος παίκτης είναι ελεύθερος.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο… ρόδινα, καθώς, όπως ισχυρίζεται   το σάιτ "heavy.com", οι Λιμνάνθρωποι ίσως να μην έχουν χώρο στο salary cup τους για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιμπάκα.

Ο Ιμπάκα είχε συμβόλαιο 23 εκ δολαρίων με τους Ράπτορς και αναμένεται να ψάξει προτάσεις ύψους 10-15 εκ δολαρίων, την στιγμή που οι Λέικερς μπορούν να προσφέρουν μέχρι 9,8 εκ δολάρια, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Λιμνάνθρωποι θα προτιμούσαν να «σπάσουν» αυτό το ποσό στα δύομ για ισάριθμους βετεράνους παίκτες που θα γέμιζαν το ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, είτε ο Ιμπάκα θα κατεβάζει πολύ το κασέ του για να φορέσει την φανέλα του Λος Άντζελες και να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα (μετά από αυτό του 18 που κατέκτησε με τους Ράπτορς), είτε θα ψάξει αλλού το συμβόλαιο που επιθυμεί, με το Τορόντο να είναι το μεγάλο φαβορί.