Skip to main content

Απόλλων Κ.: Διοργανώνει τουρνουά στην μνήμη της Έφης Σιδηροπούλου (pic)

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στην μνήμη της αδικοχαμένης Έφης Σιδηροπούλου, διοργανώνει το διάστημα 3-5 Ιανουαρίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Στο τουρνουά κορασίδων θα συμμετέχουν, εκτός της ομάδας της Καλαμαριάς και οι ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, ΑΣΠΙΣ Ξάνθης, Νεάπολης και Αριστοτέλης Σταύρου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

Για την Εφη …..                                               

 Στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του Συλλόγου μας Εφης Σιδηροπούλου το Τμήμα Μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς διοργανώνει φέτος μετά από χρόνια Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά το οποίο και θα καθιερώσει.

Το Τουρνουά Κορασίδων θα πραγματοποιηθεί 3,4 και 5 Ιανουαρίου 2022 ,στο ΔΑΚ Καλαμαριάς υπο την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και θα συμμετέχουν εκτός της ομάδας μας , ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Το Τουρνουά θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και συμπαίκτριες της Εφης.

Η Εφη Σιδηροπούλου γεννήθηκε 7 Μαρτίου του 1977,ξεκίνησε το μπάσκετ στον Σύλλογό μας και ήταν πάντα στην κορυφή με την ομάδα μας.Το 1991-92 κατέκτησε με τον Απόλλωνα το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.Την επόμενη χρονιά 1992-93 βγαίνει πάλι Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και παίρνει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων στη Χαλκίδα όπου ο Σύλλογος κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος,είναι και η χρονιά όπου ξεκινά η συμμετοχή της στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα.

Το 1994-1995 παίζοντας πλέον στις νεάνιδες, βγαίνει πάλι πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και παίρνει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στην Χαλκίδα όπου στέφεται για μια ακόμη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Την ίδια χρονιά περνάει στη γυμναστική ακαδημία όπου τόσο σαν πρωτοετής, όσο και σαν δευτεροετής έχει μια πολύ θετική παρουσία στο πανεπιστήμιο.

Δυστυχώς όμως στις 7 Απριλίου 1996, αφήνει την τελευταία της πνοή στη άσφαλτο, έτσι ξαφνικά, σ’ ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα, το οποίο σβήνει αναπάντεχα το χαμόγελο και τις ελπίδες, στα 19 της χρόνια...