Skip to main content

Άρης - Ξαναφορούν τα κίτρινα οι «μπόμπερ» Νάστου και Ιγγλέζου

Στον Άρη θα επιστρέψουν όπως όλα δείχνουν οι «μπόμπερ» Εύα Νάστου και Βιβή Ιγγλέζου, με τις δυο παίκτριες να είναι κοντά σε συμφωνία με τις «κίτρινες» όπως αναφέρουν πληροφορίες του superbasket. 

Ο Άρης ενισχύει κι άλλο τη «δύναμη» πυρός του! Με την Παναγιώτα Τσαμπούρη να αποτελεί σταθερή αξία στο «κίτρινο» ρόστερ, τώρα φαίνεται πως επιστρέφουν και δυο ακόμα «μπόμπερ».

Αρχικά, η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της Εύας Νάστου. Η αθλήτρια έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, αλλά και το Νέο Ρύσιο. Με την τοπική Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αγωνίστηκε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Μάλιστα είχε κατά μέσον όρο 12.9 πόντους, όντας η 3η σκόρερ του 3ου Ομίλου της Α2 Γυναικών. Επίσης, ευστόχησε και σε 22 τρίποντα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον 3ο Όμιλο.

Ο Άρης είναι πολύ κοντα και στην Ιγγλέζου


 

Ο Άρης δε σταματά εκεί! Οι Θεσσαλονικιές, είναι έτοιμες να προσθέσουν στο δυναμικό τους και τη Βιβή Ιγγλέζου, η οποία επιστρέφει στις «κίτρινες», καθώς έχει αγωνιστεί και στις υποδομές, αλλά και στην ομάδα γυναικών έως και το 2016. Έπειτα έπαιξε για 5 αγωνιστικές σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Πυλαίας. Η γεννημένη το 1998 αθλήτρια, είναι γνωστή για την έφεσή της στο σκοράρισμα. Έτσι στον 4ο Όμιλο της Α2 γυναικών, σημείωσε 14 πόντους κατά μέσον όρο, ενώ ευστόχησε και σε 32 τρίποντα. Με αυτές τις επιδόσεις κατέλαβε την 7η θέση στον πίνακα των σκόρερ του Ομίλου, αλλά και την 4η  στον αντίστοιχο πίνακα των εύστοχων τριπόντων. 

Ρεπορτάζ: Αναστάσης Κατσαβός