Skip to main content

Παναθλητικός - Ανακοίνωσε την αποχώρηση επτά αθλητριών

Την λύση της συνεργασίας του με 7 αθλήτριες ανακοίνωσε ο Παναθλητικός Συκεών, με την ομάδα της Βιβιής Διαβολεμένου να κάνει ανανέωση στο ρόστερ της. 

Όπως έχετε διαβάσει σε αυτό το ρεπορτάζ του superbasket, η αρχηγός Μάγδα Καραμπτζάκη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα της στην ΑΕ Πυλαίας.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αναζητούν η Ηρώ Κουφογιάννη και άλλες 5 αθλήτριες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών του Βορρά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθλητικού:

«💜🏀 Ποιες γυναίκες αποχωρούν από τον Παναθλητικό - Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου!

🏀 Η διοίκηση του Παναθλητικού Συκεών ανακοινώνει ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα βρει την ομάδα ανανεωμένη να αγωνίζεται στην Α1, δεν θα βρίσκονται στις τάξεις της οι αθλήτριες: Μάγδα Καραμπατζάκη, Στέλλα Σταμπή, Βίλλυ Σαράντη, Ισμήνη Αντωνίου, Αναστασία Τζήμου, Βάλια Χρηστίδου, Ηρώ Κουφογιάννη.

🙏 Ζήσαμε μαζί μεγάλες στιγμές οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες. Όπως και η προσφορά σας στον σύλλογο. Κορίτσια σας ευχαριστούμε από καρδιάς που γίνατε μέλη της οικογένειάς μας και προσφέρατε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του συλλόγου μας.

💜🥇 Αρχής γενομένης από την αρχηγό μας, την Μάγδα, μια αθλήτρια με σπουδαία καριέρα που η αγωνιστική της προσφορά, το ήθος της αλλά και η στήριξή της στα νέα μας κορίτσια έχουν αφήσει ένα υπέροχο ανεξίτηλο στίγμα και μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Η Μάγδα αποτελεί δικαίως μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθλητικού και όλοι εμείς συγκινημένοι την αποχαιρετούμε αγωνιστικά αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα είναι πάντα κοινοί και εκτός γηπέδων.

💜🔝 Συνεχίζουμε με την Στέλλα, ένα κορίτσι κόσμημα που στην 3ετή της πολύ σημαντική ηγετική παρουσία και προσφορά στον σύλλογο κέρδισε την εκτίμηση των πάντων.

💜🏆 Ακολουθούν η Βίλλυ και η Ισμήνη, 2 κορίτσια που τις γνωρίσαμε από κορασίδες χαρίζοντάς μας διακρίσεις και χαμόγελα και τις αφήνουμε γυναίκες, με μεγάλο ταλέντο αλλά και με εξαιρετικό χαρακτήρα και ανατροφή.

💜👏 Και ολοκληρώνουμε με την Αναστασία, την Βάλια και την Ηρώ, 3 υπέροχα κορίτσια, 3 σπουδαίες αθλήτριες που εμπιστεύθηκαν τον σύλλογό μας και ζήσαμε από κοινού ανεπανάληπτες συγκινήσεις και χαρές σε μια χρονιά αξέχαστη.

🏀🔝Καλή συνέχεια στην αθλητική σας σταδιοδρομία! Ευτυχείς όσοι συνεργαστούν μαζί σας! Θα συνεχίσουμε να σας καμαρώνουμε όπου κι αν αγωνίζεστε!

💜 Εις το επανιδείν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων .. 🔜

💜Τιμή μας🙏».