Skip to main content

Καμμένου: «Η νίκη επί του ΚΑΟΜ έδωσε ακριβώς αυτό που έπρεπε στον Κρόνο»

Για την νίκη του Κρόνου επί του ΚΑΟΜ, στο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Α2 Γυναικών, αλλά και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Αγ. Δημητρίου, μίλησε στο EOK WEB Radio η Δανάη Καμμένου.

Αναλυτικά η παίκτρια του Κρόνου μίλησε:

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 63-62 του ΚΑΟ Μελισσίων, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών και η πρώτη σκόρερ των νικητών, Δανάη Καμμένου, έκανε τη δική της παρέμβαση στην εκπομπή «Woman to woman» με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη νίκη επί του ΚΑΟ Μελισσίων: «Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό κάναμε κάποιες κακές για εμάς ήττες, οι οποίες μάς έβγαλαν λίγο εκτός ρυθμού και με κάποιες διακοπές που έχει γενικά το πρωτάθλημα ήμασταν λίγο περίεργα. Αυτή η νίκη έδωσε ακριβώς αυτό που έπρεπε στην ομάδα και στην κάθε παίκτρια ξεχωριστά. Νομίζω ότι είμαστε σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο για να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε όλοι μαζί».

Για την ομαδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Η καθεμία παίκτρια κάνει τη δουλειά της, αυτό που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει και αυτό είναι και το μεγάλο ατού της ομάδας, δε μπορείς ν’ αφήσεις καμία παίκτρια ελεύθερη, θα βγάλει μια διαφορετική την κρίσιμη άμυνα, θα πάρει άλλη τα ριμπάουντ. Είναι απ’ τις λίγες ομάδες που το ‘χω συναντήσει αυτό και νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό μας».

Για τη Νένα Νικολαΐδου: «Την έζησα και σαν παίκτρια, σαν αντίπαλο, αλλά ήμουν μικρή. Αυτή η ήρεμη δύναμη που έβγαζε στο γήπεδο, αυτός ο «ηγέτης», είναι αντίστοιχα και σαν προπονήτρια. Κάνει τρομερή δουλειά με την ψυχολογία μας, με το «δέσιμο» που μάς έχει κάνει, με το μυαλό που βάζει στην ομάδα. Εγώ δεν είχα ξανασυνεργαστεί μαζί της, είναι η πρώτη μου φορά και ήταν και ένας πολύ μεγάλος λόγος για τον οποίον πήγα και στον Κρόνο. Έχει ένα πάρα πολύ καλό πακέτο, το οποίο σιγά σιγά θα φανεί και σε άλλες ομάδες».