Skip to main content

Ζούρος:«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Ζούρος δήλωσε πως η ομάδα του θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο που φιλοξενεί πάντα μεγάλες διοργανώσεις.

Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς στο τέλος του τουρνουά γιατί οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν σε υψηλό επίπεδο και σημαντικά παιχνίδια. Μακάρι να φέρουμε το μπάσκετ ξανά ψηλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι αντίπαλοι μπορεί να είναι σε καλύτερες στιγμές, αλλά στο Κύπελλο μπαίνεις για να κερδίσεις. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά και να προχωρήσουμε».

 

Τους παίκτρες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Γιάννης Κουζέλογλου που τόνισε τα εξής:

«Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα μείνουμε στο δικό μας κομμάτι. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο. Ξέρουμε ότι όποιος κερδίσει περνάει, οπότε θα κριθεί σε 40 λεπτά. Θα κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε την νίκη.»