Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Από τους αρχικούς μας στόχους η πρόκριση στο Final 8»

Ο τεχνικός του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Πανιώνιο,ενώ έδωσε συχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Για εμάς είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στο Final 8. Ήταν ένας από τους αρχικούς μας στόχους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας. Πέρσι η ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου δεν είχε την δυνατότητα να είναι στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Φέτος το καταφέραμε και σχετικά νωρίς, οπότε είναι ένα μεγάλο κέρδος.
Το κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων αφενός και αφετέρου ο Πανιώνιος πέρσι αντίστοιχα, σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, πάλι στα προημιτελικά, αγωνιζόμενος στην Β’ Εθνική, είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και είχε οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να υποτιμήσουμε μια ομάδα που έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Μια ομάδα που έχει εν δυνάμει Έλληνες παίκτες επιπέδου Α1. Είναι μια ιστορική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε με τον τρόπο που απαιτείται για ένα Final 8. Είναι πρόκληση μεγάλη για εμάς το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα για να προχωρήσουμε στον ημιτελικό.
Να συγχαρώ την Ομοσπονδία για την όμορφη σημερινή εκδήλωση και για την ιδέα ο τελικός των γυναικών να γίνει παράλληλα με τον τελικό των Ανδρών. Να δοθεί λίγο μεγαλύτερη αίγλη και δημοσιότητα και κάθε τέτοια ενέργεια βοηθάει στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια του κόσμου, ότι το μπάσκετ μπορεί να είναι ενιαίο και να οδηγηθεί ξανά σε μεγάλες επιτυχίες.»

 

Ο αρχηγός του Προμηθέα Άντονι Κάουαν δήλωσε:


«Πέρσι δεν καταφέραμε να βρεθούμε στο Final 8. Φέτος είμαστε και θα προσπαθήσουμε με το ταλέντο μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»