Skip to main content

Αταμάν: «Δεν είμαι χαρούμενος από την επίθεσή μας»

Τα παράπονα του για την επιθετική λειτουργεία της ομάδας του, εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν, με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του ημιτελικού με τον Άρη, με τον τεχνικό των «πράσινων» να σχολιάζει το format της διοργάνωσης και παράλληλα να δίνει το σύνθημα ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής (18/2, 19:00).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τούρκος προπονητής:

"Πρώτα απ' όλα, ευχαριστούμε την οργάνωση γιατί άλλαξε τη γλώσσα της στατιστικής ώστε να μπορώ να την σχολιάσω. Δεν είμαι χαρούμενος από την επίθεσή μας, είχαμε 13 ασίστ για 12 λάθη, δεν είναι καλή αναλογία για την ομάδα μας. Δεν σουτάραμε καλά από το τρίποντο, ενώ αμυντικά ήμασταν καλοί. Ειδικά στην ομαδική άμυνα.

Το πρόβλημα ήταν στην επίθεση, γιατί με τα λάθη δώσαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Τέλος πάντων, έβαλαν 65 πόντους. Το αρνητικό ήταν τα λάθη μας. Εντάξει, έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Διαχειριστήκαμε τα λεπτά των παικτών και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Θα έρθουμε αύριο για να πάρουμε το Κύπελλο

Η απόφαση είναι της ΕΟΚ, όμως πιστεύω ότι είναι μία πολύ μεγάλη περίοδος το να μένεις πέντε ημέρες εδώ, να παίζεις Σάββατο και Κυριακή. Στην Τουρκία άλλαξαν το σύστημα και οι προημιτελικοί έγιναν εντός ή εκτός έδρας και μετά έβαλαν Final Four. Ίσως πρέπει να παίζουν όλες οι ομάδες την Παρασκευή τα ημιτελικά. Ο Ολυμπιακός έχει ντεζαβαντάζ με τρεις αγώνες σε τρεις ημέρες, ενώ κι εμείς μένουμε εδώ πέντε ημέρες, είμαστε όλη μέρα στο ξενοδοχείο. Θα πρέπει να πάρει μία απόφαση η ομοσπονδία

Ο Βιλντόσα είναι εκτός εξαιτίας τραυματισμού, έχει τραυματίσει το γόνατό του και οι γιατροί είπαν ότι για αύριο θα δούμε. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος την απόδοση του Μπαλτσερόφσκι. Πρέπει να σκεφτώ τον Φαλ, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί. Αν συμβεί αυτό, η επιλογή μας πιθανότατα θα είναι ο Μπαλτσερόφσκι, όμως θα αποφασίσουμε αύριο το πρωί, όταν δούμε και την κατάσταση του Βιλντόσα".