Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα σεβασμού και εκτίμησης με τον Μπαρτζώκα»

Στην κάμερα της CosmoteTV μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για την κατάκτηση του 3ου σερί Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, με τον αθλητή των ερυθρόλευκων να τονίζει ότι με τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα υπάρχουν σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.  

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκαρντ των ερυθρόλευκων: 

«Το Ηράκλειο προσωπικά μου ταιριάζει γιατί στα τέσσερα χρόνια που παίζω εδώ δεν έχω χάσει. Είναι πολύ σημαντική και κομβική νίκη για το υπόλοιπο της σεζόν, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και κοιτάμε μπροστά».

Για την απουσία του Γουίλιαμς-Γκος: 

«Όταν λείπει ένας παίκτης σαν τον Γκος, όλοι πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω. Η ομάδα έχει μεγάλο βάθος και δυνατότητες».

Για την άμυνα: 

«Πάντα το πλάνο και στόχος μας είναι να κρατάμε τον αντίπαλο χαμηλά, η άμυνα μας είναι σημείο αναφοράς, θέλουμε να ξεκινάμε από εκεί. Υπήρχε πίεση και νευρικότητα και στις δύο ομάδες, ήθελαν το τρόπαιο πολύ και οι δύο και ήταν φυσιολογικό να είναι χαμηλά το σκορ».

Για τον τραυματισμό του: «Πονάω λίγο, αλλά είμαι καλά. Δεν υπάρχει θέμα».

Για το κλίμα στην ομάδα: 

«Το κλίμα είναι οικογενειακό, το έχω ξαναπεί. Όλο αυτό που γίνεται κάποιες φορές που διαβάζω ότι έχουμε κόντρα εγώ με τον Μπαρτζώκα ή προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, έχει κουράσει. Ξέρω εγώ τη σχέση που έχω, το ξέρει και εκείνος. Αν δεν είχα τέτοια καλή σχέση δεν θα ήμουν στον Ολυμπιακό, πολύ εύκολα. Έχουμε σχέση σεβασμού, εγώ τον εκτιμάω, σίγουρα με εκτιμάει. Με έχει βοηθήσει να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο και μένει εκεί. Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα σεβασμού και εκτίμησης».

Για την Ευρωλίγκα: «Η φιλοσοφία μας είναι κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι μια σωστή τακτική και νοοτροπία».

Για τον ίδιο: «Θα προσπαθώ να βοηθάω όπως χρειάζεται, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Δεν το κοιτάω προσωπικά, είναι ομαδική η επιτυχία».