Skip to main content

Ολυμπιακός: Το… πρόστιμο σε Μπαρτζώκα και ο Λαρεντζάκης που την έβγαλε στην ζούλα! (vid)

 Ξεκαρδιστικό περιστατικό στα αποδυτήρια του κλειστού του Ηρακλείου, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου, Μπαφέ, Μπαρτζώκα και Λαρεντζάκη, χαρακτηριστικό του οικογενεικού κλίματος που χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες.

 Όπως είναι γνωστό, στον Ολυμπιακό υπάρχει εσωτερικός κανονισμός, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις όποιες παραβάσεις των «ερυθρόλευκων», να μετατρέπονται σε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι για τα μέλη της ομάδας. Από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κάτι το οποίο έσπευσε να υπενθυμίσει ο… Κώστας Παπανικολάου!

 Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια του κλειστού του Ηρακλείου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έσπευσε να… δώσει τον προπονητή του στον «ταμία» Χρήστο Μπαφέ, υπενθυμίζοντας πως ο Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον τελικό, κάτι που σημαίνει… πρόστιμο!

Ο Μπαρτζώκας χαμογελαστός προθυμοποιήθηκε να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό και κάπου εκεί, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρήκε την ευκαιρία και… φόρτωσε στον προπονητή του και τις δικές του ατασθαλίες, με άπαντες να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: