Skip to main content

Ηρακλής: Αφίχθη ο Σκάιλερ Μπόουλιν

Την άφιξη του του Σκάιλερ Μπόουλιν στη Θεσσαλονίκη έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

Στιγμιότυπο απο την άφιξη του Σκάιλερ Μπόουλιν στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του Ηρακλή, Γιώργος Τσιάρας.

 Ο αθλητής ήρθε οικογενειακώς στην πόλη μας και δήλωσε έτοιμος να αρχίσει δουλειά με την Ομάδα. Αύριο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ όπως όλοι οι παίκτες μας θα υποβληθεί και σε τεστ COVID.

Ακολούθως θα κάνει ένα ελαφρύ πρόγραμμα ατομικό, μέχρι και το Σάββατο όταν και αρχίζει επισήμως η προετοιμασία της Ομάδας μας. Ήδη είναι στην Θεσσαλονίκη και οι Σχίζας, Καββαδάς, Γκιουζέλης και αύριο αναμένονται οι Τσίλντρες, Μουρ και Ντάνιελ.

Την άλλη εβδομάδα θα έρθουν και οι Σαγκς, Χάνλαν, ενώ στις 22/9 θα γίνει ένα φιλικό με την ΑΕΚ, στα Ιωάννινα. Έχουν προγραμματιστεί φιλικά και με τον ΠΑΟ στην ίδια πόλη (4/9) και αργότερα με Ολυμπιακό και Περιστέρι στην Αθήνα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον πρώτο επίσημο αγώνα που είναι στις 15/9 με τον Κεραυνό Στροβόλου.

Σήμερα, εξ άλλου, το Ιβανώφειο απολυμάνθηκε, σύμφωνα με τις επιταγές του ΕΟΔΥ, και ευχαριστούμε την "Ευρωκαθαριστική" για την άψογη συνεργασία.

Από αύριο θα συνεχιστεί η διάθεση των Καρτών Στήριξης/Διαρκείας για τη νέα χρονιά, από το Ιβανώφειο, και ώρες 10-2 και 6-9 το βράδυ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-219233 τις ίδιες ώρες.,