Skip to main content

Σερέλης: «Aυτοί που πηγαίνουν για το Κύπελλο θα πρέπει να μας φοβούνται»

O προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ με 90-85, υπογραμμίζοντας ότι είναι ευτυχισμένος με ό,τι έχει πετύχει η ομάδα του και προειδοποίησε ότι θα πρέπει να τους φοβούνται όσοι αναφέρουν ότι πηγαίνουν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κόουτς Σερέλης δήλωσε ότι: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Είδατε πως ήλθε η ΑΕΚ σήμερα να παίξει, ήταν πολύ αποφασισμένη, ξέρει να παίζει για τίτλους. Το παιχνίδι πήγε να στραβώσει για εμάς αλλά τα ψυχικά αποθέματα ήταν τεράστια! Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά, έχει πάρα πολλή όρεξη. Προσωπικά μιλώντας, δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα στην παράταση, είμαι πάρα πολύ γεμάτος και ευτυχισμένος με ό,τι έχει πετύχει η ομάδα αυτή.

Δεν υπάρχει άγχος, κάνει υπερβάσεις συνέχεια, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Παρ’ όλο που η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό, πετάει καλά. Δεν μιλάμε για το Κύπελλο, δεν είμαστε ίδια ομάδα με τον Προμηθέα. Θα δουλέψουμε, τα παιδιά είναι προσγειωμένα και μάλλον αυτοί που πηγαίνουν για το Κύπελλο θα πρέπει να μας φοβούνται».