Skip to main content

ΠΑΟΚ – Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Προμηθέα

Το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών, διεκδικεί το βράδυ του Σαββάτου (5/2, 20:00) ο ΠΑΟΚ, στην Πάτρα, απέναντι τον Προμηθέα, με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνει την προετοιμασία του και τον Άρη Λυκογιάννη να ανακοινώνει την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους Ρίβερς, Λι, Γκριν, Χριστοδούλου, Λαβ, Καμαριανό, ΝτιΛέο, Μάντζαρη, Γ. Καμπερίδη, Τζόουνς, Τολιόπουλο και Γιάνκοβιτς.

Ο συνεργάτης του κόουτς Άρη Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας τόνισε:

«Στη διάρκεια της σεζόν χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο τέλος, οπότε η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στο Λαύριο και με τον τρόπο που ήρθε, τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας και πάλι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Είναι άλλο πράγμα το Κύπελλο, είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, οπότε είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι για μας. Είναι θετικό που δεν έχουμε προβλήματα και απουσίες, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την ενσωμάτωση του Phil Greene και πιστεύουμε ότι προσαρμόστηκε και θα ανταποκριθεί. Είναι δεδομένη η ποιότητα του Προμηθέα, αλλά έχουμε κάνει τα πλάνα μας, χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση και στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».