Skip to main content

Το ξέσπασμα του Παπανικολάου (vid)

 

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από τους παίκτες που έζησαν εντονότερα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ανδρών από τον Ολυμπιακό.  Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο του, με την λήξη του τελικού του Ηρακλείου, όπου δακρυσμένος, έπεσε στην αγκαλιά του, επίσης συγκινημένου, Σάσα Βεζένκοφ.

Στις δηλώσεις του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για ένα μεγάλο βάρος που ένιωθε μέσα του, απόρροια, τόσο του γεγονότος ότι οι Πειραιώτες παρέμεναν χωρίς τίτλο από το 2016, αλλά και από την  προ τεσσάρων ετών ήττα τους, στο ίδιο γήπεδο, από την ΑΕΚ, στον τελικό της σεζόν 2017-18.

«Ένιωθα προσωπικά ένα βάρος και μια πίεση γιατί την τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο δεν τα καταφέραμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παπανικολάου, καθώς, εκτός του χαμένου τελικού του 2018, μην ξεχνάμε πως είναι ο μόνος, μαζί τον Γιώργο Πρίντεζη, που γεύτηκαν τον αμέσως προηγούμενο ερυθρόλευκο τίτλο, αυτόν του πρωταθλητή, το 2016.

Έξι χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, έτσι, μετά και τα όσα γνωστ΄συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, με το άκουσμα της τελευταίας κόρνας της γραμματείας, που σήμανε την επιστροφή των Πειραιωτών στους τίλους ο «Παπ» ξέσπασε.  

https://www.youtube.com/watch?v=tO8BcXUUr0o