Skip to main content

Απορρίφθηκε η αγωγή Σκουρτόπουλου κατά της ΕΟΚ

Αρνητική κατάληξη είχε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά της ΕΟΚ, καθώς το δικαστήριο, όχι μόνο την απέρριψε, αλλά υποχρέωσε και τον Έλληνα προπονητή να πληρώσει και τα έξοδα της δίκης.

Ο λόγος της προσφυγής Σκουρτόπουλου κατά της ΕΟΚ, ήταν η απόφαση της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας για «διαζύγιο», τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Σκουρτόπουλος είχε υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΟΚ, με την διοίκηση Γιώργου Βασιλακόπουλου, όμως μετά την αλλαγή στο τιμόνι της Ομοσπονδίας, ο νέος πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος, ήθελε να προχωρήσει σε προπονητή δικής του επιλογής.

Η ΕΟΚ πρότεινε μια συμβιβαστική λύση η οποία δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα η ΕΟΚ να λύσει την συνεργασία της με τον Σκουρτόπουλο και τον τελευταίο να καταθέτει αγωγή ζητώντας τα χρήματα των δύο χρόνων του συμφωνητικού που είχε με την προηγούμενη διοίκηση.

Η απόφαση του δικαστηρίου, όμως, δεν δικαίωσε τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος, μάλιστα, κλήθηκε να πληρώσει  τα δικαστικά έξοδα, με το ποσό να φτάνει στα 3.500 ευρώ.