Skip to main content

Λιοτόπουλος:«Το Rising Star είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας»

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος που αγωνίζεται με την ομάδα της ΔΕΚΑ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή " Άμεσο Ριπλέι " του ΕΟΚ Web Radio.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την ισορροπία που έχει ανάμεσα σε μαθήματα και μπάσκετ: «Προσπαθώ να έχω μια ισορροπία. Στο σπίτι όσο προλαβαίνω διαβάζω και πηγαίνω στην προπόνηση. Αυτό είναι το σωστό και για εμένα, αλλά και για όλα τα παιδιά να βρουν μια ισορροπία και με τα μαθήματα. Είναι εξίσου σημαντικά και για την υπόλοιπη ζωή τους».

Για το τουρνουά Rising Stars: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας, ακόμη και εμένα που παίζω στη National League 1. Έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε σε πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ακόμη και το εφηβικό μας θ’ ανταγωνιστεί ομάδες της Αθήνας και πιστεύω είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιωθούμε ως ομάδα και γενικά για όλα τα παιδιά».

Για τη συμμετοχή του στη National League 1: «Είναι πολύ δυνατή η κατηγορία και πιο δυνατή από πέρυσι. Έχουν μικρύνει οι όμιλοι, οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Είναι μια πολύ καλή εμπειρία γενικά. Έχω τον ρόλο μου στην ομάδα, όπως έχουμε όλοι. Δεν είμαι καλύτερος απ’ τους άλλους, είμαστε όλοι ίσοι και παίζουμε για την ομάδα».

Για τον προπονητή της ΔΕΚΑ, Ιωσήφ Νικολαΐδη: «Σίγουρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ήταν και στην Εθνική Εφήβων φέτος. Εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, μετά τους αγώνες και τις προπονήσεις μάς μιλάει για το παιχνίδι, για τη ζωή, τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι. Είναι πολύ αγνός σαν χαρακτήρας και εξαιρετικός».

Για το αν ανυπομονεί να πάει στις ΗΠΑ: «Δε θα έλεγα ότι ανυπομονώ και θέλω να περάσει ο χρόνος πώς και πώς. Θέλω να περάσω όσο περισσότερο γίνεται στην Ελλάδα. Προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα τώρα και όταν έρθει η ώρα με το καλό να πάω».

Για το αν μιλάει με τον Ρικ Πιτίνο: «Είμαστε σε επικοινωνία και μιλήσαμε κιόλας για το official visit που θα κάνουν τώρα τα Χριστούγεννα. Ανυπομονεί κι αυτός να με δει κι εγώ να τον δω, να δω την ομάδα, το γήπεδο, τα πάντα».